Wednesday, November 24, 2010

Sukan Asia: Saksikan Final Hoki, Malaysia Vs Pakistan!

 

Salam untuk semua, hari ini Skuad Hoki Malaysia bakal melakar satu sejarah sekiranya mereka mampu menjuarai perlawanan akhir Sukan Asia menentang musuh tradisi, Pakistan. Sementara menunggu perlawanan yang bakal berlangsung lewat petang waktu Malaysia, saya sempat ronda2 website sukan tentang ulasan perlawanan hoki antara Malaysia vs Pakistan. 

Di bawah ni ada undian peminat2 hoki. Hampir majoriti yang menjangkakan Pakistan akan menang. Tapi apa pun, saya tetap memberikan sokongan padu kepada pasukan negara. Saya jangkakan perlawanan Malaysia menang 2-1. Ada yang tak puas hati dengan  jangkaan tu?? sila kemukan bantahan segera! :)

Saya dah try cari untuk live streaming Malaysia vs Pakistan, tapi masih tak jadi, tak faham macam mana nak buat. Ada sapa2 boleh kongsi?
 
Pakistan (83%, 461 Votes)  Malaysia (17%, 96 Votes)

3 comments:

Fariq said...

bile main ni??

Mohamadazhan hjDesa said...

salam fariq. ptg ni main.

sekar wangi said...

camne nak dapat live?tv xde..sedih la xdapat tengok malaysia..

Post a Comment

Tinggalkan Cap Jari Anda

budakib