Sunday, November 28, 2010

Cikgu Shida: Mentor Miming Gah SeMalaysia


Salam untuk semua, kenal dak siapa Pak Arab tu.hehe. Pada mulanya saya malas nak komen sangat pasal cikgu ni, tapi ramai member2 blog yang mula bersimpati atas kisahnya. Saya turut bersimpati  la juga, bukan meminati, ok! Saya tak pasti lah apakah benar yang Cikgu Shida ni tekanan sebab putus tunang?

Pelik juga kalau tengok kelakuan cikgu macam ni, saya pun bakal cikgu juga, rasa malu pula, tapi kita tak tau kan apa masalah sebenarnya. Kita doa semoga Cikgu Shida kembali tenang dan diberi hidayah oleh-Nya.

Apa pun terbaik lah ! Cikgu Shida menarik ribuan pembaca dan peminatnya untuk memberikan komen dan perhatian kepada kisah hidupnya. Siapa yang ada hajat dan niat nak popular lepas ni, boleh minta tunjuk ajar daripada mentor miming Malaya ni.hehe

5 comments:

Deqna said...

LOL!! i like this!


btw, salam bw~ =)

:~:Budak Degil :~: said...

dia kan dah bagitau yang dia juz nak menghiburkan orang..dan jgn sesipa memanggil die gelaran cikgu kalau di facebook or youtube die..hehe..

btw, sy peminat die..maaf ye..hahaha

Mohamadazhan hjDesa said...

@gelaran cikgu akan lekat hngga mati, bangga sy jdi ckgu.hehe

sori lah, ada fan Cikgu shida dah warning.hehe

hans said...

ku suka video dia
kreatif

P/S : Alhamdulillah! 1st Time Traffic Blog Nih Banyak Macam Nih!

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

Miecyber said...

Cikgu Shida patut masuk audition Raja Lawak. Beliau berbakat..

Post a Comment

Tinggalkan Cap Jari Anda

budakib